Respo Mini-caravan

mini-caravan

Seikleja hing

Respo Mini-caravan on su koduks kohtades, kuhu teised ei ulatu.

Sõit

Hea matkakaaslane on see, kellega astud ühte jalga. Respo Mini-Caravan püsib kindlalt ja säästlikult Su tuules ega tuleta end sõiduhetkedel kuidagi meelde. Sa tunned, et ta on Sinu jaoks olemas alati, kui Sa oled kohale jõudnud. Temaga on lihtne. Romantiline. Ja tõhus.

Sa võid temaga ööbida kasvõi veepiiril, kuhu Sa oma neljarattalisi kunagi ei viiks. Lihtsalt haagi ta lahti, võta ta kätte ja lükka oma kohale. Ta on kerge kaaslane. Igas mõttes.mini-caravan

Kohad

Ta ei küsi aastaaegu, sest ta pole telk. Sa saad ta soojaks ja hubaseks, lihtsamini kui Sa ette kujutad. Oled Sa Lõuna-Eesti suusamaratoni radadel või saartel sügislaintega surfirandades või naudid sumedaid suveõhtuid lõkketule ääres. Respo Mini-Caravanil ei ole pretensioone.

Ta sobib kõikjale. Ja tõesti. Ta loob tihti maagilisi hetki. Kus Sa istud eemal ja lihtsalt vaatad teda. Ning tabad ennast ühelt mõttelt. Mis mõttelt? Jah. Uskumatu, kui hea ta on.

Alati valmis

Ta on sinu jaoks alati valmis. Neil nädalavahetuse hommikutel, kui Sul tekib mõte saartele sõita. Neil suveõhutel, kui igatsed oma lemmik-metsajärve järele. Neil puhkusepäevadel, kui Sind ootavad vabaõhufestivalid, kontserdid ja Rally Estonia. Sinu armastus. Sinu Eestimaa.

Kõik hetked on Respo mini-caravaniga alati vaid haakekonksu kaugusel. Sa oled sisustanud ta oma käe järgi. Mugavad magamiskohad Sulle ja Su perele. Töönurk arvutile, et vahel oma äril või maailma asjadel silm peal hoida. Sinu puhkus. Ja siis veel see mõnus öine valgus, mis koos rohutirtsudega sind magama uinutab…mini-caravan

Mini-Caravanid ja lisavarustus

Respo Mini-Caravani sisustuse saad tellida täpselt oma vajadustest lähtuvalt. Saadaval nii piduriteta ning piduritega versioonid. Külmikud, kütteseadmed, lauad. Kalastus-luugid, valgustid, töötasapinnad. Panipaigad, riiulid ning olme-elektroonika ja päikesepaneelid. Lisaks täiendavate akende ja uste valik ning madratsid võivad teha Respo Mini-Caravanist väikesuvila, millest Sa iial ei tüdine.mini-caravan

Respo mini-caravani eelised:

  • Piduriteta ja piduritega versioonid
  • Ilmakindel, kuiv ja soe igal aastaajal
  • Säästlik aerodünaamika hoiab kütust kokku
  • Kerge kaal võimaldab ka käsitsi manööverdada
  • B-kategooriaga transporditav
  • Ruumikad panipaigad
  • Kiirelt valmis, kulutamata aega telgi pakkimisele
  • 4 mudeli suurust
  • Rohkelt lisavarustust
  • Erilahenduste võimalused

Kestvus

Respo Mini-Caravan on loodud kestma. Pole välistatud, et Su lapsed, kelle lapsepõlvemälestustesse ta lugematult palju ilusaid hetki suudab jätta, viivad temaga kunagi matkale ka oma lapsed. Respo vastupidavust Sa tead. Ka Respo Mini-Caravan on loodud kestma aastast aastasse. Ja hea omaniku käes põlvest põlve.

Tutvu kogu tootevalikuga: https://www.respo.ee/haagised/mini-caravan

off-road mini-caravan